Sted: Ullsaker Panorama, Vest-Torpa (https://ullsakerpanorama.no/). Lurer du på noe om stedet, ta kontakt med oss. Ikke utleier. 
Tid: Lørdag 2. til lørdag 9. juli. Nøyaktig tidspunkt for oppmøte kommer, men ca kl 14 skal vi være klar til å begynne gjennomgang og workshop. 

Transport: Det er ikke mulig å parkere på laivstedet. Det blir satt opp buss fra Rådhusplassen sentralt i Oslo til laivstedet for alle spillere, inkludert i prisen. 


Antall spillere: 22 (+3 arrangører)
Aldersgrense: 18, ingen unntak
Språk: Alt materiale kommer på norsk. Du må kunne forstå norsk og snakke norsk eller skandinavisk. 
Pris: 3500.
 
Dyr: Nei
Barn: Nei
Kan man delta på halve laiven, eller komme senere? Nei

Hele oppholdet er alkoholfritt.

Laiven har blitt sponset av Ravn

 

Informasjon

 

Vi kommer til å bruke Google Docs på denne laiven. Mailadressen du melder deg på vil  brukes til å gi deg tilgang på rollegallerier og annet viktig informasjonsmateriell. Dette gjør at vi slipper å sende mail hver gang noe blir endret, og dere vil få informasjon om dette raskere. 

Vi linker også til informasjon på Facebook. Merk at all info på Facebook kun vil være duplikater, og man går ikke glipp av noe i regi av oss man man ikke sjekker Facebook/ikke har konto der. 

Tidsplan

  • 01. Oktober - Påmeldingen åpner

  • 30. Oktober - Casting begynner

  • Starten av November - Påmeldte får svar, med et kort rollekonsept. 

  • 1. Februar - Betalingsfrist. Ved avmelding etter betalingsfristen refunderes ikke deltageravgiften. 

  • Innen begynnelsen av Mars kommer hele rolleteksten.  


Soverom


Spillet foregår hele tiden. Også på soverommene. Vi ønsker at dog at spillet roes noe på nattestid slik at alle får sove godt. Alle får sove i seng/sovesofa, ingen madrasser på gulvet. De fleste må belage seg på dobbeltsenger. Det største rommet har 5 sengeplasser. Det vil være logiske plasseringer hvor ektepar vil dele rom.

 

Forventninger til deg som spiller

Melder du deg på så forventer vi at du også kan bidra med praktiske oppgaver før, under og etter laiven. Alle vil ha praktiske oppgaver inlaiv på satte tidspunkter, dette medfører at de aller fleste deltagerne må kunne ha helse til å gjennomføre dette. Det er ingen dedikerte arbeidsroller som har ansvaret for husholdningen, alle spillere må bidra. Oppgaver vil kunne være lage mat, oppvask, rydding og annet forefallende husarbeid. Oppgavene vil være klart definerte og enkle å forholde seg til. Det er lov å lage drama midt i oppvasken så lenge oppvasken faktisk blir gjort. 

I vår setting er det kvinnene som lager mat, mennene vasker opp. Alle rydder.

Er du usikker på om du kan delta på laiven på bakgrunn av dette, kontakt oss.

Når du melder deg på dette arrangementet forventer vi at du svarer på henvendelser og gjøre deg kjent med informasjon som du får av arrangørene. Dersom noe er uklart er det ditt ansvar å si fra slik at vi får muligheten til å oppklare. Dersom du ikke svarer/vi får tak i deg innen rimelig tid vil vi gi deg en skriftlig advarsel og eventuelt gi rollen din til noen på venteliste.

Kostyme

Klær er en del av den visuelle visjonen for laiven. Alle må stille i kostymer som passer til settingen. Laiven foregår i dagliglivet til rollene. Vi ønsker derfor rollens hverdagsklær, som middelklasse og ikke det en ville hatt på seg på et høysositetsball. Det er ikke vanskelig å få til kostymer, men det vil kreve litt innsats. Vi kommer til å lage en kostymeguide i god før laiven, med informasjon og inspirasjon. Denne vil inneholde informasjon om hvor du kan lage / kjøpe / låne kostymer. 

Det skal være lov å nerde kostymer for de som ønsker det og det skal være lov å slippe.

Eksempel på antrekk:

For dame er skjørt, krinoline og en bluse

For menn, bukse, skjorte, vest og jakke. 

Soldater må ha en enkel  uniform. Uniformene på denne tiden var ofte hjemmesydde og ikke alltid ensartet.

For stilen vi ser for oss kan du trykke her: https://pin.it/4NicrVw